Avui ha mort un terrorista i milers d’assassins amb trajes ho celebren…

Publicado: 05/02/2011 en Crítica, En català, NO A LA GUERRA

Primer vull demanar disculpes pels meus error ortogràfics, però estic intentant corregir-los, si voleu ajudar-me em fareu un favor xD.

Antonio Romero: "EEUU temía las revelaciones de Bin Laden en un juicio"

Avui a eixit una notícia un poc estranya i de certa dubtosa credibilitat. Al parèixer els Estats Units han aconseguit assassinar al líder d’Alcaeda, Bin Laden, i la gent en EUA ha sortit al carrer a celebrar-ho…És increïble com la gent pot celebrar la mort d’algú, això sí, ho justifiquen dient que a mort el responsable de milers de mort d’innocents i la meva pregunta és: Quan mori George Bush tornaran a sortir?

O quant muiga Aznar, Obama, Zapatero i moltíssims més polítics, empresaris o militars? Que han recolzat guerres on han mort i moren civils sense parar, on son assassinades persones, que tota la culpa que tenen és trobar-se en mig d’una guerra, que per culpa de la casualitat han nascut a prop de minerals i materials interessants per als països rics que fan tot per agafar-ho i aprofitar-se sense qualsevol límit ètic ni moral.

Pot ser que haja mort un terrorista que per culpa d’ell hagin mort milers de persones, però ara mateix està morint gent en moltes parts del món per culpa de les guerres que s’han creat per aprofitar i explotar països pobres sense recursos per a defensar-se. Fa poc els bombarders de l’OTAN van assassinar a un fill de Gadafi i tres dels seus nebots, cap d’ells ficats en política i res paregut, i han sigut assassinats per ser fill d’un dictador…

 Per què no demanem responsabilitats als nostres polítics d’estar mantenint amb els seus tractes països amb dictador on no és respecten els drets de les persones, la llibertat de expressió i la vida en general? Per què no eixim a demanar una economia al servei de les persones (i no al contrari com ocorre avui en dia)?

Bo, no vull estendre’m molt, però recorda que hui en dia hi han més assassins amb corbata que amb armes en les mans. Per què començar una guerra on tot un  exèrcits (o varis) van a bombardejar població civil es digne d’un dictador, i no agafar un fusell per combatre a eixe exercit.

NO A LA GUERRA, ni amb Aznar, ni amb ZP.

P.D: Clara, Andrea moltes gracies per ajudarme amb les meves faltes.

Anuncios
comentarios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s