Pren el carrer

Publicado: 05/10/2011 en Crítica, En català, Pren el carrer

Benvolguts ser lliures del capitalisme. Benvolguts al paradís d’un mon que pots passar de ser el home més pobre al més ric de la nit al dia. Benvolguts, per que us agrade o no, viviu al CAPITALISME.

Aquest meravellós sistema, on el nostre deu son els diners, els Dolar$ i els €uros. On lo més important es treballar molt i fer l’impossible per arribar a la cima de la economia. No importa els teus companys, per que ells son competidors, si has de trepitjar-los, fes-ho, o ho faran ells.

En la lluita per arribar a la cima del capitalisme tot si val. No importa els companys, el medi ambient ni la moral o pareguts, per que recordeu el fi justifica el medi.

Això es lo que voleu? Capitalisme neoliberal on lo més important es els diners? Lluita entre els homes i dones per arribar a tindre poder amb una sola regla, que no te agafin.

Això es el que tenim al segle XXI, Banquers, Empresaris i Polítics amb una sola ambició, EL PODER, lluitant i discutint per aconseguir guanyar més diners i viure millor a costa dels demès. Per que per a mantindre un ric, fan falta mil pobres.

Ja fa temps que algunes persones em dit PROU, ara es el moment que tots el homes i dones sortim al carrer a demanar el que ens han llevat, el que ens van prometre amb la transició i encara no ha arribat.

Ens estan llevant una sanitat de qualitat, una bona educació, dret a un treball de qualitat, una democràcia real i participativa, una pensió digna, un futur digne, cultura lliure i encara més coses…

No us enganyeu, ningú pot defensar millor els teus drets que tu, la solució per a aconseguir un sistema just amb tots, es sortir al carrer a EXIGIR-LOS als polítics que es preocupen més dels resultats electorals que de la gent.

Per una Democràcia Real i per una Joventud amb Futur, el pròxim diumenge 15 de maig, sortim tots al carrer, exigint amb força els nostres drets, per que ja es hora d’unir-nos contra els hipòcrites i mentiders.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s