NO ELS VOTES, pren el carrer

Publicado: 05/19/2011 en Crítica, Pren el carrer

Ja fa temps que ha arribat el moment de prendre el carrer, de deixar clar als polítics, empresaris i banquers que som persones i no números, que darrere de cada de les seves opinions hi han milions de persones i no solament ells, com pensen… Els culpables de tot això, tot sigui dit que nosaltres tenim part d’aquesta, es d’un sistema on lo important son els diners i no les persones.

Democracia real Ya, es una plataforma formada per persones que exigeixen el que fa temps que associacions alternatives, sindicats que no san venut i gent d’esquerres de veritat demanaven: que el poble sigui escoltat, que el poble decidisca si vol o no rescatar la banca, si vol o no anar a una guerra, si vol o no una monarquia…Ha arribat l’hora de demanar de fer democràcia i no manipulació i mentides, si no un poder del poble real i participativa.

Per aixo us convide que aneu a les assemblees que se estan fent en mes de 50 ciutats de Espanya i en altres ciutats del mon, com Londres per exemple, per-que encara que els polítics intenten desallotjar-los amb tots  unit mai podran, no importa si ets republicà, comunista, anarquista, independentista… solament importa que si vols una democràcia real i els drets de la gent que ens van prometre fa temps i no ens han donat.

En Islàndia ho han fet, s’ha alçat contra el sistema hi ha demanat justícia, no han necessitat d’armes per alçar-se, no han necessitat de la violència, solament han utilitzat el poder del poble, sortint al carrer dia rera dia demanant el que els polítics no volien donar-los i que a nosaltres no ens donen, el dret de decidir.

Per això te convide a tu i tots els teus amics, familiars, coneguts, companys i etc. Que cada dia aneu a la plaça de la ciutat mes propera i busqueu els grups que totes les vesprades a les 20:00 fan una assemblea oberta i popular  per parlar de aquestos temes, de fer activitats, performance i sobre tot de lluitar sense violència pel que ens han llevat i donali publicitat a aquestos moviment per que les la millot manera que ens tinguen en conta la gent que te el poder en les seves mans, si ens tenen por ens donaran el que li demanen. NOSALTRES JA NO ELS TENIM POR, PERO ELLS A NOSALTRES SI.

I sobretot aquestes eleccions , NO ELS VOTE, no vote als partits majoritaris que ens han venut, no votes als partits que han traït la democràcia, vota a un partit minoritari, informat del que volen fer i dóna’ls el teu suport. Son polítics si, però la gran diferencia es que ells fan política per un ideals i no per al poder, per que si busques poder no te vas a un partit minoritari, la gent que vol canviar les coses, que creu en els seus ideals si que esta en partits minoritaris, ells son gent que de veritat volen canviar les coses, la lluita esta al carrer, però un recolzament en les institucions sempre venen be.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s